Aamor -  Shih Tzu kille

Alla inlägg den 19 september 2009

Av Aamor & Tina - 19 september 2009 22:39

Jag har mer eller mindre slappat hela kvällen. Jag var ute på kvällsrundan vid 19.30 men annars mest ZZZZZzzzzz!

När vi gick kvällsrundan mötte vi en STOR hanhund så matte sa till mig att jag skulle sätta mig ner och bara titta så det gjorde jag.

Den andre hunden och jag bara tittade på varandra och när den passerat oss och jag fick resa mig och vi började gå började den andre morra dovt. Jag brydde mig inte men hundens husse sa till honom att sluta för kunde en sådan liten hund som jag bara titta utan att skälla så kunde han. Tydligen inte, hi hi, jag är bäst!!


Nu när vi var ute på sista rundan såg jag tre katter som sprang runt och lekte, såg så roligt ut så vi stod ett tag och tittade på dom. Det var ingen av dom som jag känner så jag fick inte prata med dom.


Vi ska strax koja.

Det blev ingen storvinst sa matte, bara 4 rätt och 23:-, alltid nått!


Natti Natt....

Av Aamor & Tina - 19 september 2009 17:41

Jag och matte gick bort till Affi och tog en förmiddags fika som senare även blev till middag, så vi har varit där ett tag.

Mattefar cyklade in till stan för att handla lite och då började min matte blanda till schampo och balsam och så tittade hon på mig! Jag la benen på ryggen och drog mig långt in under kökssoffan och tänkte, Glöm det!


Nu var det ju inte jag som skulle fixas till utan Affi.

Min matte tog in henne i duschen och började med henne, då vågade jag mig fram för att titta, smög mig i i badrummet och la mig utanför duschen och tittade på, njöt kanske lite att det inte var jag!

När hon var kalr var hon så jättefin men vad gör hon? Jo, ut på trädäcket ner i singlen och börjar grävaoch när hon sen tittar upp är det vita i ansiktet svart av jord! Ingen som helst hyfs på den tjejen!


Solen har lyst starkt och varmt idag så matte gick ut och la sig på mage på trädäcket och då kröp jag in i hennes famn och där låg vi ett bra tag, så mysigt så!

Konstigt nog kom inte Affi och trängde sig mellan mer än två gånger men då blev jag irriterad och körde bort henne men min matte sa att där var plats till henne också. Okej då men inte närmst matte!!!


Vi är hemma nu och ska njuta av att det är lördagskväll, rätta mattes lotto och hoppas på vinst gärna en stor sådan men troligast blir det max 4 rätt och 20:-.


Av Aamor & Tina - 19 september 2009 08:45

Jag vaknade vid 6.30 och var lite kelig så matte vände på sig och stack ner sin ena hand och klappade mig lite och sen somnade vi igen.

Vi vaknade sen vid 7.20 ca.

Jag har varit ute på dagens första runda och vädret blir nog härligt idag. Det var ganska så blött i gräset men solen lyser starkt så det torkar nog snart upp.


Jag och matte ska gå till Affi och matteföräldrarna senare för min matte ska bada Affi, lika gott åt henne, Affi alltså som ska bada för det ska inte jag göra inte idag i alla fall.

Jag tänker sitta utanför och titta på ochretas lite med henne, fast matte kör nog bort mig då så det är nog bäst att låta bli det.

Vi får se hur det blir.


Presentation


Detta är jag.
Världens skönaste kille!

Tibets flagga, mitt ursprungs land!

 

Fråga mig

11 besvarade frågor

Aamor & Tina

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Länkar

Butiker

Köpa hund? SKK´s uppfödar & valpsida!

Senaste inläggen

Kategorier

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

RSS

Bloggtoppen Vovve


Ovido - Quiz & Flashcards