Aamor -  Shih Tzu kille

Direktlänk till inlägg 30 augusti 2011

Åska?

Av Aamor & Tina - 30 augusti 2011 17:27

Hur trött var jag inte i morse, vill knappt tänka på det men upp kom jag och iväg också även om det var trögt.

Syrran satt och väntade vid ytterdörren men en välkomst puss och sen så fort matte satt sig ner så börjar vi tigga morgongottet, ja mest jag måste jag erkänna.

Blir 1-2 bitar och har jag tur att syrran spottar ut sin bit så är jag kvick och tar hand om den för den kan inte ligga på mattan och skräpa ner!


Låg och sov då jag vaknade av att matteföräldrarna fråga varandra om det åskade och sen att de skrattade, jag satte mig upp och lyssnade men hörde inget men då sa dom att det slutat.

Är det åska eller inte?

Nu visade det sig att de hade roligt på min bekostnad för tydligen låg jag och snarkade ljudligt. 

Hörde inte jag alltså har det inte varit så!

Om det nu hördes ett litet ljud så kanske det inte är så konstigt när jag ligger och vrider huvudet på motsatt håll mot vad kroppen är men snarka högt nä inte jag inte!


Låg vid altandörren och väntade på matte men hon dröjde och dröjde men när jag vänder mig om så sitter hon på golvet och klappar syrran!

Hon hade smygit in så jag hade missat henne. Hade hon suttit där länge? Som tur var hade hon inte gjort det utan precis kommit!


Fick höra av en kvinna att jag är väldigt fin och urgullig, man blir ju lite mallig då.

Hon kom fram till matte och frågade vilken ras jag är och när matte svarade Shih Tzu så sa hon till sin man "haha, det sa jag ju! Han är inte klippt och du har bara sett kortklippta." De ville skaffa hund och fastnat för min ras.

Inte så konstigt för min ras är underbar, det säger matte! Spännande att se om de skaffar nån.


Jag har fått snacka med katten Baby på nära håll, han är rätt så snabb att gå undan annars men matte bjöd honom på lite av mitt godis som hon handlat men det gjorde inget att han fick lite för jag fick nosa på honom och det var värt mer!

Har ätit och ska strax vila mig lite och matte har hotat informerat mig om att tofsen ska sättas om och an tova på svansen ska redas ut senare. Mycket senare hoppas jag!


Så tråkigt väder det varit och är, regn, lite sol och så regn igen, hållt på så hela dagen och man vet ju aldrig när det är läge att ta sig ut och kommer man ut fel så kan det bli så här!

 

Genomblöt! Fast vi har klarat oss idag men långrundor är inte att tänka på för då hinner man bli genomblöt flera gånger!



 
 
Ingen bild

Eva

30 augusti 2011 18:42

Mjau Aamor!
Visst hade kvinnan rätt i att du är Urgullig o fin säger matte.Att du sen snarker som ett åskväder, spelar väl ingen roll ;)

Har Tina inget att läsa för dig om kvällarna, så har matte massor att lämna vidare nu när hon är pensionär;)innan tog hon ju med på jobbet.Vill ni ha så sätter hon ner i vår trapp om en stund, det blir väl en lagom kvällsrunda;)

Mjauu..från Snutte o Ruffa

Aamor & Tina

30 augusti 2011 20:51

Vi kommer gärna och kollar i din trappa och helt klart en runda i min smak, hihi!

Nu har vi kommit in igen och packat upp böckerna. Matte tackar så mycket och vill säga att hon har inte läst en enda av dom så nu har hon att göra.
Hu säger jag för fastnar hon så släcker hon aldrig nattlampan!

 
Julia

Julia

30 augusti 2011 19:19

Smulan snarkar också ibland och hon förnekar det lika ivrigt som du *fniss*
Så blöt du blir, din stackare. Blöt eller torr du är urgullig ändå!!!

=^.^=

Kram och nosgos

http://hjuliahullerombuller.blogspot.com

Aamor & Tina

30 augusti 2011 20:22

Klart att även hon INTE snarkar!
Visst är jag ursöt, hihi!

 
Hector

Hector

30 augusti 2011 23:24

Vilken blöt kille du är. Ungefär sådär såg jag ut häromdagen då det spöregnade ute, fats jag har inte lika mkt päls som du, men vått blev det ändå.
Att du skulle snarka, det tror jag inte ett dugg på. Nänä inte en chans.
Idag har jag varit med husse på kurs. Det var skojigt kan jag säga utan att överdriva. Vi ska göra om det varje vecka och det låter skoj.
Ha nu en skön vecka och nospuss på dig blöta buse.

http://rocketbus.bloggagratis.se

Aamor & Tina

31 augusti 2011 06:37

Blöt blir man även utan en massa päls men min blir tung och full med vatten, isch säger matte som får torka och föna, egentligen bryr jag mig inte så mycket för det är olika från en gång till en annan.
Kurs? Det låter ju kul, tror du är bäst där också!

 
Hillman

Hillman

1 september 2011 13:08

Du får ursäkta men du ser faktiskt ut som en dränkt katt, hihi. Nej, jag bara skojsar som vanligt, du är bara så där blöt som jag blev härom dagen, när matten och jag var ute. Jag märkte inte att det regnade för jag hade fått upp ett spår, matten tjatade om att det regnar nu går vi in. Fast jag hade inte tid, så blöt blev jag men inte matten för hon hade kapusången uppe på jackan. Jag är inte så bekymrad av regnet för pälsen är väldans tjock men när det kommer mycket då vill jag in, hihi.

Visst är det fisigt av mattar att smyga in så där, här om dan så gjorde matten likadant men hon höll på att skrämma slag på mig, för rätt som det var så stod hon där, jädrans mattar.

Taxpussar.

http://taxar.bloggagratis.se

Aamor & Tina

1 september 2011 18:14

De är lite jobbiga ibland de där mattarna men visst är de toppen ändå!
Det ska regna rätt så mycket för att jag ska bli genomblöt men jag gillar inte när det når skinnet.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Aamor & Tina - 19 mars 2023 21:12


Förra veckan, v 10 hade jag semester och gjorde bara det jag ville. Passade på att vila, städa, tvätta okej jag gjorde inte bara det jag ville utan några måsten också men den mesta tiden tog jag som den kom. Under en och samma dag satt jag ute på e...

Av Aamor & Tina - 29 januari 2023 16:03

Tänk att vi redan är inne på slutet av januari 2023, tiden bara flyger! Var längesen jag skrev här men tänkte att nu var det dags. Har det hänt något? Nja inte nått direkt så men lite har väl hänt. Först med bilen som började hoppa lite eller rä...

Av Aamor & Tina - 7 november 2022 19:54


Mörkt om kvällarna nu och det känns som om klockan är mer än vad den är men det är ju den tiden nu så det är bara att gilla läget. Jag hade semester en vecka medförande den 17 okt och det var helt enkelt skönt med lite höstledigt. Hade bara en gr...

Av Aamor & Tina - 18 september 2022 15:31


Varit i gång och jobbat nu i 7 veckor, shit vad det går fort. Den åttonde börjar i morgon. Är igång för fullt med olika saker på jobbet. Samverkansmöte, medarbetarsamtal, arbetsplatsträff, K3-möte, teknikcoachträff och säkert något glömt jo dags me...

Nu!

Av Aamor & Tina - 1 augusti 2022 10:46


Jag är nu inne på min sista semestervecka. Har varit bra, lugnt och skönt. Vädret har varit bra, lite skiftande men 90% har varit toppen. Gjort lite av varje, träffat folk och gjort det som har gjort mig glad. Cyklat en hel del, så skönt att ta ...

Presentation


Detta är jag.
Världens skönaste kille!

Tibets flagga, mitt ursprungs land!

 

Fråga mig

11 besvarade frågor

Aamor & Tina

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Augusti 2011 >>>

Länkar

Butiker

Köpa hund? SKK´s uppfödar & valpsida!

Senaste inläggen

Kategorier

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

RSS

Bloggtoppen Vovve


Ovido - Quiz & Flashcards