Aamor -  Shih Tzu kille

Direktlänk till inlägg 21 september 2014

Lata!

Av Aamor & Tina - 21 september 2014 12:55

Igår var vi mest lata, vi var ute och gick några gånger och två gånger gick vi långrundor, det var soligt och fint så vi njöt.
Jag passade på att vila så mycket som möjligt när vi var inne, matte satt och läste i sin iPad, hon sa nått om en uppdatering och då fick hon iBook i den och hon satt och tittade bland gratisböcker och hittade i alla fall en på engelska som hon läste igår.
Vi hade det jättemysigt men matte hade tänkt plocka undan lite och tvätta men struntade i det, dammsög gjorde hon i fredags så hon lät det andra vara.
På kvällen hade hon tänkt se början på filmen Avatar för den har hon missat men det blev så att hon missade den nu med med ca 5 minuter så det gjorde inte så mycket. Tyvärr blev hon kvar och såg hela filmen och den slutade inte förrän 01 och jag var så trött, somnade mitt på golvet och drog djupa timmerstockar och denna gången tror jag matte ?!

Matte har variation lite småstörig i natt för hon har vaknat flera gånger, den ena gången var för att jag väckte henne för jag drömde och låg och gnydde. Matte hade sen svårt att somna om och startade en ljudbok istället, slumrade och sen vaknade hon igen och fick "spola" tillbaka och så gjorde hon flera gånger.
Vi stannade i våra sängar till 9.30 ?

Hade inte så bråttom med att gå ut så jag lät matte duscha och dona först. Då vi kom ut märkte vi att det regnade, bara lite som tur var men vi gick en lång runda ändå.
Matte torkade mig när vi kom in och sen hoppade jag upp i min ena säng och la mig.

Matte har plockat undan lite idag och startat tvättmaskinen och lite senare ska hon tydligen kamma till mig lite men hon ska vänta tills jag är helt torr i håret.

Vi ska nog inte göra så mycket mer sen idag mer än att gå ut på några rundor, regnet har upphört och har jag tur kanske nån av katterna vill komma och hälsa på mig.

 
 
Amanda och matte Julia

Amanda och matte Julia

21 september 2014 13:35

Man FÅR vara lat på lördagar!!!
Vi tänkte nog att ni var det, då ni inte skrev nåt ;-) Fast vi saknade er!
Ha en lagom lat söndags också. Ni måste samla krafterna till jobbeveckan som börjar imorrn när klockan för oväsen igen.

Kramar och nospussar

http://hjuliahullerombuller.blogspot.se

Aamor & Tina

21 september 2014 13:54

Jo matte hade läst klart boken klockan 21 och då orkade hon inte skriva, hihi!
Lat måste man vara lite då och då fast vi är det ganska ofta, hihi!

 
Dui och Deco

Dui och Deco

21 september 2014 18:06

Lata dagar vill vi ha flera av! Nosbuffar

http://duideco.blogspot.com

Aamor & Tina

21 september 2014 19:05

Ja gärna ett par till i veckan ?

 
Laika

Laika

21 september 2014 19:29

Så mysigt ni haft det. Förstår om du drog några riktigt tunga där när matte tittade på tv så sent :D Hihi.
Här regnar det nu på kvällen också, inte roligt för jag vet att jag har en runda kvar att gå innan vi ska sova. Hoppas du slipper regn på din kvällsrunda.

http://www.laikagumman.bloggplatsen.se

Aamor & Tina

21 september 2014 19:42

Det har bara regnat lite på morgonen, sen har vi klarat oss tack och lov ?
Visst är det dålig stil att sitta uppe så sent och titta på TV när vi har en i sovrummet, hon kunde startat den så jag kunde sova där jag ska sova på nätterna ?

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Aamor & Tina - 19 mars 2023 21:12


Förra veckan, v 10 hade jag semester och gjorde bara det jag ville. Passade på att vila, städa, tvätta okej jag gjorde inte bara det jag ville utan några måsten också men den mesta tiden tog jag som den kom. Under en och samma dag satt jag ute på e...

Av Aamor & Tina - 29 januari 2023 16:03

Tänk att vi redan är inne på slutet av januari 2023, tiden bara flyger! Var längesen jag skrev här men tänkte att nu var det dags. Har det hänt något? Nja inte nått direkt så men lite har väl hänt. Först med bilen som började hoppa lite eller rä...

Av Aamor & Tina - 7 november 2022 19:54


Mörkt om kvällarna nu och det känns som om klockan är mer än vad den är men det är ju den tiden nu så det är bara att gilla läget. Jag hade semester en vecka medförande den 17 okt och det var helt enkelt skönt med lite höstledigt. Hade bara en gr...

Av Aamor & Tina - 18 september 2022 15:31


Varit i gång och jobbat nu i 7 veckor, shit vad det går fort. Den åttonde börjar i morgon. Är igång för fullt med olika saker på jobbet. Samverkansmöte, medarbetarsamtal, arbetsplatsträff, K3-möte, teknikcoachträff och säkert något glömt jo dags me...

Nu!

Av Aamor & Tina - 1 augusti 2022 10:46


Jag är nu inne på min sista semestervecka. Har varit bra, lugnt och skönt. Vädret har varit bra, lite skiftande men 90% har varit toppen. Gjort lite av varje, träffat folk och gjort det som har gjort mig glad. Cyklat en hel del, så skönt att ta ...

Presentation


Detta är jag.
Världens skönaste kille!

Tibets flagga, mitt ursprungs land!

 

Fråga mig

11 besvarade frågor

Aamor & Tina

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19
20
21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< September 2014 >>>

Länkar

Butiker

Köpa hund? SKK´s uppfödar & valpsida!

Senaste inläggen

Kategorier

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

RSS

Bloggtoppen Vovve


Ovido - Quiz & Flashcards