Aamor -  Shih Tzu kille

Direktlänk till inlägg 4 februari 2012

Irriterad!

Av Aamor & Tina - 4 februari 2012 17:32

Jag väckte matte i morse redan klockan 7 för jag trodde att hon bar borta, hörde inte henne och orkade inte ställa mig på bakbenen för att kolla i sängen så jag kallade istället!

Jag fick mattes hand och sen somnade jag igen men matte vaknade riktigt fast hon låg kvar i en halvtimme innan hon gick upp.

Precis när matte skulle hoppa in i duschen sa jag att jag behövde gå ut så matte fick klä på sig istället!

Det var riktigt kallt ute, -16 grader och solen hade inte heller gått upp då så det bet bra! Jag har ju bra med hår men matte blev kall om kinderna och munnen.

Då vi kom in igen la jag mig på fårskinnen och matte fortsatte men sina sysslor och när hon var klar skulle jag kammas och så, var riktigt mysigt för vi kelade under tiden!

 

Lite vattenkammad innan tofsen hamnar på plats!


Matte blev rätt så irriterad på sig själv idag, lite kul men det tyckte inte hon!

Det var så att hon skulle lägga över all sin släkforskning på den externa hårddisken, hon har en där innan men nu skulle hon "förnya" den men men.......

Slutresultatet blev att den som låg på datorn försvann och den gamla var kvar, från 1580 personer ner till 1312 istället!

Hon sa några ord som lät ganska hemska men som tur är har mattemor nästan likadan forskning så hon skulle kopiera den men......


Vi gick bort till syrran för att göra detta och istället för att ta med hårddisken tog hon en CD skiva så att det inte skulle bli fel på mattemors dator men när vi kom hem för att kolla så hade hon bara lagt in genvägen så det hjälpte inte nått!!!!

Får göra om det en annan dag men ni förstår nog att matte blev irriterad!


Jag har ätit, nästan en hel portion, blev nog 3/4 portion så det är bra.

Nu ska vi inte göra mycket mer idag, inte jag i alla fall men matte körde igång tvättmaskinen och sen satte hon på en CD skiva, en lyssnarbok av John Grisham men hon har svårt att hänga med för hon lyssnar inte så noga som när hon läser själv, vanesak tror jag!

 
 
Julia, Smulan och Amanda

Julia, Smulan och Amanda

4 februari 2012 18:06

Det var tråkigt att det inte fungerade med överföringen och sen komma hem med bara en genväg från mattemor :(
Inte undra på att det nästan rök om matte av ilska...

Det där med att lyssna på böcker och hänga med, medan man gör annat samtidigt ÄR en vanesak!!!

=^.^=

Tröstekram å nosgos

http://hjuliahullerombuller.blogspot.com

Aamor & Tina

4 februari 2012 18:10

Jag ska säga till henne att fortsätta men hon vandrar gärna med tankarna.
En gång när hon var på massage ville massagedamen att hon skulle lyssna på en typ av avslappningsskiva som var ny och sen berätta vad hon tyckte om den - ja hon kunde inte mer än säga att hon inte lyssnade efter de 5 första minuterna, hihi!

 
Mimmi, Chicko, Tarzan, Sessan

Mimmi, Chicko, Tarzan, Sessan

4 februari 2012 20:13

Matte kan mycket väl tänka sig att släktforskning är en trevlig sysselsättning, för det gör hennes pappa oxå, som hållit på med det i många år.
Matte läser vanliga böcker istället för att lyssna på dom.
Kan inte riktigt hänga med då, säger hon.

Tass tass

http://katternasblogg.blogg.se

Aamor & Tina

4 februari 2012 20:17

Släktforskning är kul.
Lyssna på bok är svårt men hon satt nu och stickade och lyssnade i lurar och då gick det lättare men att läsa är nog lättare för henne!

 
Hector

Hector

4 februari 2012 22:44

Tack.
Vilken härlig frilla du fått ! Visst är det mysigt att gosa sådär.
Tja det där med att allt inte följer med när en kopierar det har matte fått erfara också. När husse skulle flytta över allt hon hade på den gamla hårddisken till en ny, så försvann en del på vägen s a s. Men som tur är så är husse bra på datorer, så han lyckades efter vissa problem hitta allt och flytta över det. Gissa om matte var glad åt sin man då !
Idag har vi busat i snön med en lekkamrat, och igår var vi hos våra kompisar och sov över där. Det var jätteskoj, vi busade allihop och deras matte hade fullt upp att hålla reda på oss allihop. Matte och husse fick nämligen en helkväll bara för sig själva igår så de var på bio och åt en god middag.
När de sedan kom och hämtade oss idag, då var vi jätteglada förstås, men samtidigt väldigt trötta, för det är jobbigt att busa med kompisarna en hel kväll. Men kul hade vi !

http://rocketbuz.blogspot.com

Aamor & Tina

4 februari 2012 23:52

Så härligt ni alla hade då även om det var på vars ett håll!

 
Kjelle Bus

Kjelle Bus

5 februari 2012 14:00

Både igår och idag så väckte min matte MIG 06:00 :(
Jag tycker minsann att hon kunde ha vett att smyga upp när hon ska till jobbet !!
Här hade vi -19 grader imorse det var BRRRR-kallt sa matte !
Hoppas din matte lyckas att få fatt på det där hon lyckades radera igen , det är inget kul när sånt händer säger min matte.

http://kjellebus.blogspot.com

Aamor & Tina

5 februari 2012 15:26

Det är en okristelig tid att gå upp i för det är samma tid som matte brukar väcka mig på vardagarna, jag har tur som slipper det på helgen!

 
Hillman

Hillman

7 februari 2012 11:42

Det där låter som när en av mattens valpar skulle göra en goast (vet inte hur det stavas) det slutade med att det inte fanns något på nån av hårdiskarna, hihi. Kruxet var att det hände med en jobbdator på arbetet som han har, inte fullt så kuligt.

Minus 16 burr, då hade du ju nästan lika kallt som jag med minus 35, jistanes du får bryta av så du inte fryser fast med ettan och allt, hihi.

Taxpussisar.

http://taxar.bloggagratis.se

Aamor & Tina

7 februari 2012 17:31

Verkar inte vara kul när de där datorerna klöddar!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Aamor & Tina - 19 mars 2023 21:12


Förra veckan, v 10 hade jag semester och gjorde bara det jag ville. Passade på att vila, städa, tvätta okej jag gjorde inte bara det jag ville utan några måsten också men den mesta tiden tog jag som den kom. Under en och samma dag satt jag ute på e...

Av Aamor & Tina - 29 januari 2023 16:03

Tänk att vi redan är inne på slutet av januari 2023, tiden bara flyger! Var längesen jag skrev här men tänkte att nu var det dags. Har det hänt något? Nja inte nått direkt så men lite har väl hänt. Först med bilen som började hoppa lite eller rä...

Av Aamor & Tina - 7 november 2022 19:54


Mörkt om kvällarna nu och det känns som om klockan är mer än vad den är men det är ju den tiden nu så det är bara att gilla läget. Jag hade semester en vecka medförande den 17 okt och det var helt enkelt skönt med lite höstledigt. Hade bara en gr...

Av Aamor & Tina - 18 september 2022 15:31


Varit i gång och jobbat nu i 7 veckor, shit vad det går fort. Den åttonde börjar i morgon. Är igång för fullt med olika saker på jobbet. Samverkansmöte, medarbetarsamtal, arbetsplatsträff, K3-möte, teknikcoachträff och säkert något glömt jo dags me...

Nu!

Av Aamor & Tina - 1 augusti 2022 10:46


Jag är nu inne på min sista semestervecka. Har varit bra, lugnt och skönt. Vädret har varit bra, lite skiftande men 90% har varit toppen. Gjort lite av varje, träffat folk och gjort det som har gjort mig glad. Cyklat en hel del, så skönt att ta ...

Presentation


Detta är jag.
Världens skönaste kille!

Tibets flagga, mitt ursprungs land!

 

Fråga mig

11 besvarade frågor

Aamor & Tina

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29
<<< Februari 2012 >>>

Länkar

Butiker

Köpa hund? SKK´s uppfödar & valpsida!

Senaste inläggen

Kategorier

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

RSS

Bloggtoppen Vovve


Ovido - Quiz & Flashcards