Aamor -  Shih Tzu kille

Direktlänk till inlägg 3 september 2014

Trimbordet!

Av Aamor & Tina - 3 september 2014 20:13

På väg till syrran så fick jag syn på några gubbar som grävde bland några hus och jag tyckte vi kunde gå bort där och titta på dom en stund men matte sa att hon varken ville eller hade tid. De hade säkert kelat med mig om vi gått dit men det blev inte så nu.
Dagen hos syrran har varit bra. Varit soligt och varmt och vi har vallat mattefar, han fick med oss ut idag, hihi!

Matte var och handlade innan hon hämtade mig och sen hade vi båda turen att få mat hos matteföräldrarna, de bjöd på kycklinglår. Jag fick mitt kött blandat med torrfoder, alldeles för lite kött tyckte jag men matte sa att det räckte, tog syrrans kött hon lämnade kvar när hon blivit mätt men hennes torrfoder ville jag inte ha, kanske nån kula gled med ner men det är okej.

På hemvägen hörde vi att några hundar jag känner skällde, de är också Shih Tzu så vi gick dit och matte snackade med deras matte en stund. Den ene hunden ville ut till mig men jag var mer intresserad av deras självgående gräsklippare, hihi!
Vi satt ute till nästan 18.30 och när vi kom in hamnade jag på trimbordet igen, två dagar i sträck är rent för mycket om jag får välja men syrran hade dragit i mina tofsar så de hängde åt helt fel håll.
Nu blev det en enkle tofs med tre gummiband på rad, min tofs är så tung så egentligen skulle fler behövas men vi nöjde oss med detta.
Nu ska vi kela lite för det är inget kul på TV så det är bättre matte kommer ner på golvet till mig för lite gos.

Ville inte sitta upp idag heller när matte skulle ta kort, hihi!

 
 
Amanda och matte Julia

Amanda och matte Julia

3 september 2014 20:37

Det var säkert skönt för mattefar att bli vallad av er äntligen. Det var ju ett tag sen ni ville gå ut med honom, han blev säkert jätteglad :)
Du är så söt med dina tre gummiband, gullig är du när du inte VILL sitta fint bara för att matte vill ta kort. De blir mycket bättre när du ligger ner ;-)
Nu har mer än halva veckan gått, baa två jobbedagar kvar!!!

Kram å nospussar, Gullepåg

http://hjuliahullerombuller.blogspot.se

Aamor & Tina

3 september 2014 20:56

Jo mattefar var såååå glad att han äntligen fick gå ut med oss, hihi! Fast det har passat rätt bra att vi hållit oss inne den sista tiden för han har haft jätteont i sitt ena ben.
Matte tycker också tt jag är jättesöt när jag ligger ner så men ibland vill hon ha kort när man ser hela mitt huvud, hihi - drömma kan hon ju alltid göra!

 
Melody

Melody

4 september 2014 09:05

Din tofs är min matte väldigt intresserad av och undrar varför jag inte har mera päls på huvudet! Vilket tjat det är på henne! Att hon inte fattar att det är Shakira som biter av min päls! Nej, det där var faktiskt inte riktigt sant, det är nog jag som biter av hennes tofs.
Hoppas du har en riktigt busig och bra dag med syrran!
Puss från Melody

http://melodyshihtzu.blogspot.seht

Aamor & Tina

4 september 2014 17:57

Du kan få lite av min tofs för den är tjock, lång och tung! Du kanske gnuggar sönder den, hihi!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Aamor & Tina - 19 mars 2023 21:12


Förra veckan, v 10 hade jag semester och gjorde bara det jag ville. Passade på att vila, städa, tvätta okej jag gjorde inte bara det jag ville utan några måsten också men den mesta tiden tog jag som den kom. Under en och samma dag satt jag ute på e...

Av Aamor & Tina - 29 januari 2023 16:03

Tänk att vi redan är inne på slutet av januari 2023, tiden bara flyger! Var längesen jag skrev här men tänkte att nu var det dags. Har det hänt något? Nja inte nått direkt så men lite har väl hänt. Först med bilen som började hoppa lite eller rä...

Av Aamor & Tina - 7 november 2022 19:54


Mörkt om kvällarna nu och det känns som om klockan är mer än vad den är men det är ju den tiden nu så det är bara att gilla läget. Jag hade semester en vecka medförande den 17 okt och det var helt enkelt skönt med lite höstledigt. Hade bara en gr...

Av Aamor & Tina - 18 september 2022 15:31


Varit i gång och jobbat nu i 7 veckor, shit vad det går fort. Den åttonde börjar i morgon. Är igång för fullt med olika saker på jobbet. Samverkansmöte, medarbetarsamtal, arbetsplatsträff, K3-möte, teknikcoachträff och säkert något glömt jo dags me...

Nu!

Av Aamor & Tina - 1 augusti 2022 10:46


Jag är nu inne på min sista semestervecka. Har varit bra, lugnt och skönt. Vädret har varit bra, lite skiftande men 90% har varit toppen. Gjort lite av varje, träffat folk och gjort det som har gjort mig glad. Cyklat en hel del, så skönt att ta ...

Presentation


Detta är jag.
Världens skönaste kille!

Tibets flagga, mitt ursprungs land!

 

Fråga mig

11 besvarade frågor

Aamor & Tina

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19
20
21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< September 2014 >>>

Länkar

Butiker

Köpa hund? SKK´s uppfödar & valpsida!

Senaste inläggen

Kategorier

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

RSS

Bloggtoppen Vovve


Ovido - Quiz & Flashcards