Aamor -  Shih Tzu kille

Alla inlägg under juni 2015

Av Aamor & Tina - 18 juni 2015 20:17

Min matte säger att man skulle kunna tro att vissa av Ugglas låtar är skrivna om mig!
Den där IQ låten för att jag inte kan gå och titta mig omkring samtidigt, Kung i baren men blir ändrad till kung på området, hihi! Matte är knasig!
Sen lägger hon till att även Astrologen passar in för jag är det vackraste hon vet, hihi!
Tänker man efter kan nog många låttexter passa in.
Nu råkar det vara så att jag kan se mig bäst omkring om jag står still och jag är kung på området för det säger en som bor här i husen så ha ha!
Jag kan nog komma på vissa andra låtar som passar in på mig och säkert massor som passar in på matte så hon ska nog inte säga för mycket, hihi!

Jag har mest sovit hos syrran men jag vaknade strax innan matte kom och hämtade mig, gäller att vara alert då.
Fick åka bil hem för nu är det helg ju.
Matte drog igång med sitt så fort vi kom in. Hon dammsög, bäddade rent i sängen och körde igång tvätten, tömde disken och startade en omgång till (låg back sa hon, vi har bara en bänkdisk).
Maten blev lagad så är där disk igen och den rena behöver tömmas, tar aldrig slut.
Själv fortsatte jag på min tidigare linje - jag gick och la mig, hihi!

Matte berättade att hon varit pool nu i tre dagar på ett ställe där hon inte varit tidigare och när de slutade för dagen sa hon "trevlig midsommar på er och vem vet jag kanske kommer ut till er nån dag nästa vecka" och då fick hon två svar ett var "jaaaaaaaa" och ett var "ja du har ju inte varit så jobbig att jobba med så du får hemskt gärna komma tillbaka", matte gillade deras svar.

Nu ska jag nog snart få upp matte, hon har legat och läst medan tvätten gått och nu vill jag kanske ha lite mat, kanske, hihi!

Det är MIN soffa matte och du får inte plats för här ligger jag med mina kuddar, hehe!

Av Aamor & Tina - 16 juni 2015 18:07

Jag har mitt svarta fårskinn till mycket, kudde och madrass och så flyttar jag runt det i TV-rummet.
Igår möblerade jag runt med det riktig för normalt ligger det vi TV:n i rummets vänstra hörn men igår drog jag först in det bakom fåtöljen där mina leksaker finns och sen vidare mot dörrhålet som är nästan i högra hörnet på andra sidan rummet.
Upptäckte sen att jag ville inte gå över fårskinnet när jag skulle genom dörrhålet så jag bad matte att hon skulle möblera om och lägga fårskinnet på annat ställe. Matte tyckte att hade jag kunnat dra dit det så kunde jag dra tillbaka det själv också och alltså så ligger det kvar. Jag får trippa snabbt över det när jag in och ut ur rummet nu. Matte bara skrattar åt mig!

Har haft en bra dag hos syrran, vi har varit ute i hagen en hel del på eftermiddagen men annars har jag mest vilat.
Syrran både hoppar och bäddar med den tassen den skadade klon är på så hon är definitivt bättre, skönt.

Jag hälsade på katten Ollie när vi kom hem och sen jagade jag honom lite, han tycker det är kul för han startar själv det.
Åt maten direkt vi kom in och sen hjälpte jag matte att äta hennes korv, hihi! Hon hade köpt ost & bacon korv och jag tyckte den var så smarrig.
Blir bara lite extra törstig efter maten men då är min vattenflaska bra, hihi!

Åh, så gott det är matte!

Nu ska jag göra det jag kan allra bäst, vila och lite senare kommer jag att locka ner matte på golvet för extra kel, det är ett måste nästan varje kväll.

Av Aamor & Tina - 15 juni 2015 18:29

Sov så gott när mattes klocka drog igång men det var bara att masa sig upp för att lägga sig på annat ställe tills det var dags att gå iväg. Matte sa att jag har det bra, men för att det skulle vara riktigt bra hade vi fått stanna hemma, hihi!
Nu har jag haft det bra hos syrran så jag ska inte gnälla.
Det blev bus med Rut när vi var ute med mattefar, jag ville ha henne för mig själv så jag försökte skrämma bort syrran. Rut är en söt Shih Tzu tik som bor på Limapas kennel, ligger ett kvarter från oss bara.

Matte jobbade länge idag så jag blev hämtad sent men vi tog det lugnt på hem ändå. Jag fick titta på två barn som cyklade i hög fart ner för en backe, såg skojigt ut.
Så fort vi kom in hamnade jag på trimbordet för min tofs var på sne och en del hår stod rakt upp. Jag fastnade i mattes vinställ igår och drog loss mig själv innan matte hann reagera.

Kan du vara så snäll och lyfta ner mig nu matte? Vi är väldigt mycket klara tycker jag!

Fick mat samtidigt som matte höll på med sin. Var tveksam först men sen gled den ner.

Måste fundera först och hoppas på nått annat smarrigare, hihi!

Nu ska vi ta det lugnt resten av kvällen.

Av Aamor & Tina - 14 juni 2015 18:55

Vi fick en skön sovmorgon och eftersom jag var ute sista gången vid midnatt så hade jag inte bråttom ut heller.
Matte valde dock att vänta med att äta tills vi kom in igen men hon duschade och fixade till sig så jag inte behövde skämmas över henne, hihi!
Vi stötte på Bobby och hans husse när vi satt på bänken vid idrottshallen. Han är lite rädd av sig när han ska eller vill hälsa men idag var han lite tuffare. Hans husse körde en sån där "rullstolsmoped" och jag passade på att undersöka den men då hoppade Bobby upp där husse har benen och berättade för mig att den var minsann inte min utan hans!
Jag brydde mig inte utan fortsatte min undersökning och då knorrade han lite på mig men jag bara tittade på honom. Han är ju bara 7 månader och då lyssnar jag inte, inte så mycket i alla fall, hihi!
Matte och jag hade ju kunnat haft en sån maskin och kört med men matte sa nej, att de har en är för att hussen var med om en olycka för rätt många år sen där han förlorade ena armen och ena benet så ibland är det bra att kunna ta sig fram utan att ha proteserna på. Så kan det ju vara.

Vi har mest slöat idag, ska man väl göra på söndagar, hihi! Har blivit en lång runda och en halvlång.
Träffade en av killarna på mattes jobb och han sa till matte "du kan väl komma upp till oss i morgon?" och när matte då svarade "det är ju måndag i morgon och då är jag alltid uppe hos er" fick hon en bamsekram av honom.
Jag fick kel av honom och av han vän.

Maten åt jag när vi kom in igen medan matte lagade sin mat, hon stekte fisk och gjorde spenatstuvning så det kunde hon behålla för sig själv, hihi!
Bättre med leverpastej över torrfodret då, hihi!

Ingen ny bild men denna helg har jag använt min kyldyna en del för det har varit varmt, inte lika varmt idag för det blåser lite men ändå skönt att lägga sig på dynan ett tag.

Av Aamor & Tina - 13 juni 2015 17:44

Igår hämtade inte matte mig efter jobb utan inte förrän senare på kvällen. Hon och mattefar var på studentfest hos mattes kusins son.
Tur mattemor stannade hemma hos oss.
Matte ringde och sa att hon skulle köra hemifrån så mattefar kunde gå ut och då sa mattemor att jag hade skadat mig på nått för det blödde innan men inget blod syntes just då.
Matte frågade om jag var som vanligt och det var jag så hon valde att inte komma in om trots allt för att jag inte skulle "gråta" när hon gav sig iväg igen. Var lite eller rätt jobbigt för henne och hon tänkte på mig under kvällen.
Så fort de kom tillbaka tog hon upp mig och kollade överallt, frågade mig "var är din skada Aamor?".
Hon såg inget och jag blev irriterad på henne när hon klämde och kände överallt från mun-rumpa och uppifrån och ner, hon kunde själv lätt fått en skada!
Det visade sig att det var inte jag som skadat mig utan syrran, en klo som fått sig en törn eller nått, jag hade bara råkat lägga mig i blodet och samtidigt "städade" jag upp det.
Synd om syrran men skönt att det inte var jag denna gång. Matteföräldrarna håller koll på henne.

Idag har vi haft det varmt och skönt i skuggan i alla fall. Vi gick en hyfsat lång runda på förmiddagen och sen en snabbrunda innan matte skulle se bröllopet på TV.
Matte körde några varv med dammsugaren och satte igång tvättmaskinen när vi kom hem på förmiddagen och själv tog jag flykten till balkongen. Gäller att hålla sig ur vägen när hon sätter igång, hihi!

Bild matte tog på mig i torsdags för efter kvällsrundan hamnade jag på trimbordet för jag var för ruffsig tyckte hon. Här berättar jag efteråt att jag är törstig!

Av Aamor & Tina - 11 juni 2015 16:42

Inte tusan blev det tidigare sänggång för matte igår som hon lovat, hoppas på idag istället.
Vi fick besök av mattefars bror med fru på eftermiddagen, de blev nog rädda när matte kom för de gav sig iväg då, hihi!

Var riktigt varmt och skönt när vi gick hem, jag pausade på ett ställe där det var skugga. Jag har nämligen svårt att gå i normal hastighet, först sniglar jag mig fram för att sen springa förbi matte och gör man så hela tiden blir man varm och "svettig".

Vi blev bara ute en kort stund för jag ville gå in, var hungrig!
Har alltså redan ätit och tänker sova en stund. Matte tyckte det var bra att jag åt nu istället för att vänta till 22 som jag gjort de sista kvällarna, vill ju ut efteråt och sen tickar klockan på säger hon.
Påstår hon att det är mitt fel nu att vi kommer i säng så sent?
Matte måste skämta! Hon kan ju lägga sin bok åt sidan tidigare istället och att hon läser för länge är väl inte mitt fel!
Får se om det blir nått bättre ikväll, hihi!

Matte berättade för mig att hon varit på ett jobbställe utanför stan idag för att lära sig det där för hon ska vara där några dagar nästa vecka. Så fort hon kom in sa en av killarna " var är min påg?", han är hemma sa matte och då tyckte han att matte kunde hämta mig, hihi! Nu gjorde hon inte det utan vi får se om vi ses här hemma istället.
Kul att de gillar mig för jag gillar alla oavsett om de har hjälpmedel eller låter lite mer än vanligt!


Matte sa att jag liknar en punkare men hon kan glömma att hon får tofsa om mig idag! Blir så när jag gnuggar huvudet i gräs, mattor eller annat lämpligt, hihi!

Av Aamor & Tina - 10 juni 2015 18:29

Igår sov jag hela kvällen, vaknade vid 22 och åt och sen gick vi ut och strax efter det var det dags att sova igen. Åh vad det är gott att sova, hihi!

Tagit det lugnt hos syrran, varit ute en del för det har varit soligt och rätt varmt även om det blåst en del. Det är så härligt när det är sol!
Matte var sen för hon och mattefar var iväg och handlade och då tar det lite tid för mattefar är inte lika snabb som matte, hihi!
Matte hade tackat ja till mat så hon åt innan vi gick hem och det var fortfarande sol då.
Vi blev ute en god stund och jag fick kelat lite med katten Ollie och sen jagade jag honom, hihi!

Jag intog min ena säng när matte frågade om jag var hungrig och då fattade hon vinken, hihi!
Äter senare.
Det kommer att bli en lugn kväll här hemma för matte är trött och jag ja jag är alltid trött men matte har svårt att komma i säng om kvällarna och det blir lite för lite sömn då.

Sa du mat? Nä inte nu men tack annars, hihi!

Av Aamor & Tina - 8 juni 2015 19:27

Måndag och som vanligt tyckte jag att det var alldeles onödigt att vi skulle gå iväg när matte kallade men jag fick ju masa mig med och så blev det bilen till syrran så lite lättare kändes det.

En lugn dag hos matteföräldrarna där de knappt lagt märke till mig, jag var ute och gick med syrran och mattefar men annars har jag sovit mest hela dagen, tänker hålla igång matte ikväll.

Matte jobbade sin långa tur idag och efter lite datorhjälp till mattemor gick vi hemåt. Vi satt ute en stund för solen sken och så snackade vi med lite grannar.
Inne berättade jag för matte att jag ville ha mjölk så det fick jag och även en bit av köttfärslimpan från igår. Åt lite av den med torrfoder igår och när matte såg att jag tog en bit blandade hon samma idag men där gick gränsen, kan inte äta det idag också, jo om det hade varit utan torrfoder, hihi!
Valde att gå och lägga mig ett tag istället.

Matte satte sig för att äta då hon hör ett fasligt grymtande från soffan så hon reste sig för att kolla.
Hon trodde vi fått in en liten gris men det var bara jag, hihi!

Vad säger du matte? Hur min kudde och filt hamnat på golvet? Vet inte jag! Det kan inte vara jag som vält ner den för jag är i soffan ju så det har nog varit nån här innan, hihi!

Nu ska vi slöa resten av denna måndag.

Presentation


Detta är jag.
Världens skönaste kille!

Tibets flagga, mitt ursprungs land!

 

Fråga mig

11 besvarade frågor

Aamor & Tina

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3 4
5
6 7
8
9
10 11
12
13 14
15 16
17
18
19
20 21
22
23 24 25
26
27 28
29
30
<<< Juni 2015 >>>

Länkar

Butiker

Köpa hund? SKK´s uppfödar & valpsida!

Senaste inläggen

Kategorier

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

RSS

Bloggtoppen Vovve


Ovido - Quiz & Flashcards