Aamor -  Shih Tzu kille

Direktlänk till inlägg 2 november 2011

Katt?

Av Aamor & Tina - 2 november 2011 18:43

Vi kom iväg lite sent när vi skulle till Affi i morse så jag hann inte titta på allt jag brukar. Fast jag växte nästan fast i asfalten sa matte när jag hörde ett barn som grät. Kom en mamma med tre barn och det ena ville inte gå så han lät rätt så mycket, jag ville kolla in när de gick förbi oss men matte tyckte inte att vi skulle stå och vänta tills de passerade, suck!


Har varit en lugn dag hos syrran, vi har sovit middag i dag också och det var skönt, vi låg i 1,5 timme alla fyra!

Annars har vi varit ute och rastat mattefar.

Kändes som om det dröjde jättelänge innan matte kom och hämtade mig men det visade sig att hon hade varit och handlat med mattefar så han skulle slippa ha allt på cyklen.

När hon sen kom blev jag så glad.

Jag kanske håller på att bli en katt! Matte frågade mig "har du blivit en katt, Aamor?", jag vet inte om det är så men orsaken var det jag åt!

Matteföräldrarna bjöd matte på kokt torsk, potatis och senapssås och jag satte igång med att se söt ut och prata lite så jag fick en smakbit men nä tack! Gick iväg en sväng men kom tillbaka och då la matte en bit på golvet och när ingen såg så åt jag den, det var gott så jag frågade efter mer.

Det blev en rätt så stor bit kokt torsk jag åt till slut! Jag håller nog på att bli en katt ändå, hihi!


Hemma åt jag en halv portion torrfoder och sen ville jag upp i mattes säng men det blev ensamt där så jag kallade på matte och nu har vi legat och gosat där i 20 minuter, mysigt men när hon började pilla på en tova på magen ville jag ner!

Nu ska vi inte göra många knop resten av kvällen hoppas jag förutom att gå ut en sväng till innan läggdags!

Nu ska jag känna på min kudde ett tag! 

 
 
Julia

Julia

2 november 2011 19:13

Det är ju det vi alltid har sagt... Du ÄR nog en katt innerst inne! Snart chockar du matte och börjar spinna också *blink*

=^.^=

Nosbuffar å en kram till matte

http://hjuliahullerombuller.blogspot.com

Aamor & Tina

2 november 2011 19:31

Ja, man vet aldrig. Jag kurrar redan som matte säger, hennes katt hade ett liknande ljud så att spinna är nog inte så långt borta, hihi!

 
Hector

Hector

2 november 2011 20:40

Näe då inte håller du på att bli en katt inte, jag gillar också fisk och jag är inte en katt ! Jag äter dessutom gärna kaviar och foder med fisksmak.
Jag ska höra med matte om det går att skicka ett skott från vårt nyfunna träd till dig.
Ha en skön slapparkväll nu !

http://rocketbuz.blogspot.com

Aamor & Tina

2 november 2011 20:45

Så bra att det fins fler "katt hundar", hihi!
Ja, hör med din matte!

 
Frasse

Frasse

2 november 2011 21:20

Hihi, så kul att du också gillar torsk! Mjau, så gott det är *slickar sig om munnen* Och du, vi är nog inte så olika ändå, vi katter och ni hundar, vi har ju päls, nos, tassar, fyra ben och svans - och så är vi våra hussars och mattars pälsklingar :-) Så lite katt har du säkert i dig, precis som jag har en skällis någonstans i mig :-)
Tassklappar

http://gunillaofrasse.allas.se

Aamor & Tina

2 november 2011 21:45

Du har nog helt rätt. Mattes fd katt tex hon gillade att hämta saker matte kastade iväg men jag tycker att om matte kastar iväg nått kan hon minsann själv hämta det!

 
Maurice & Kajsa

Maurice & Kajsa

4 november 2011 19:06

torsk - nomnomnomnomnom!!!
Inte konstigt att till och med Kajsa gillar dig - du är en katt! Innerst inne! Det händer ibland, det har vi sett på teve. Människor blir ibland fel sort och det händer säkert alla andra djur också. Du kanske är en egen liten ras - shitzukisse!

nosgos å ännu mera fredagsmysgottisar
Maurice & Kajsa

http://lillieslya.blogspot.com

Aamor & Tina

4 november 2011 19:16

Jag är nog en Shih Tzu kisse, hihi!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Aamor & Tina - 19 mars 2023 21:12


Förra veckan, v 10 hade jag semester och gjorde bara det jag ville. Passade på att vila, städa, tvätta okej jag gjorde inte bara det jag ville utan några måsten också men den mesta tiden tog jag som den kom. Under en och samma dag satt jag ute på e...

Av Aamor & Tina - 29 januari 2023 16:03

Tänk att vi redan är inne på slutet av januari 2023, tiden bara flyger! Var längesen jag skrev här men tänkte att nu var det dags. Har det hänt något? Nja inte nått direkt så men lite har väl hänt. Först med bilen som började hoppa lite eller rä...

Av Aamor & Tina - 7 november 2022 19:54


Mörkt om kvällarna nu och det känns som om klockan är mer än vad den är men det är ju den tiden nu så det är bara att gilla läget. Jag hade semester en vecka medförande den 17 okt och det var helt enkelt skönt med lite höstledigt. Hade bara en gr...

Av Aamor & Tina - 18 september 2022 15:31


Varit i gång och jobbat nu i 7 veckor, shit vad det går fort. Den åttonde börjar i morgon. Är igång för fullt med olika saker på jobbet. Samverkansmöte, medarbetarsamtal, arbetsplatsträff, K3-möte, teknikcoachträff och säkert något glömt jo dags me...

Nu!

Av Aamor & Tina - 1 augusti 2022 10:46


Jag är nu inne på min sista semestervecka. Har varit bra, lugnt och skönt. Vädret har varit bra, lite skiftande men 90% har varit toppen. Gjort lite av varje, träffat folk och gjort det som har gjort mig glad. Cyklat en hel del, så skönt att ta ...

Presentation


Detta är jag.
Världens skönaste kille!

Tibets flagga, mitt ursprungs land!

 

Fråga mig

11 besvarade frågor

Aamor & Tina

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22
23
24 25 26 27
28 29 30
<<< November 2011 >>>

Länkar

Butiker

Köpa hund? SKK´s uppfödar & valpsida!

Senaste inläggen

Kategorier

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

RSS

Bloggtoppen Vovve


Ovido - Quiz & Flashcards