Aamor -  Shih Tzu kille

Direktlänk till inlägg 14 november 2014

Arg!

Av Aamor & Tina - 14 november 2014 19:04

Herre jisses så arg matte blev klockan 04 i morse/natt! Inte mitt fel att hon hörde mig när jag snackade lite lågt och försiktigt och sen att hon såg att jag slickat min tass så det blivit en blodblåsa där.
Hon for in i garderoben och plockade fram tratten och vips så satt den runt min hals men inte så länge kan jag säga för jag snackade rätt så mycket högre då. Då blev hon arg igen, inte för jag tror det hade gått över men hon motade in mig i sovrummet och stängde dörren om oss och efter ett tag hörde jag inte henne längre för jag somnade.
Nu säger matte att mitt nattrumlande måste ta slut så i natt ska vi sova med dörren stängd och ingen av oss gillar stängda dörrar, vi får väl se.

Har bara tvättat tassen lite hos syrran men då sa de till mig så jag slutade. Tagit det lugnt där idag och kelat en hel del med matteföräldrarna.
Det har känts som natt hela dagen för det har aldrig blivit ljust utan det har varit halvmörkt och grått hela dagen, så trist!

Matte hade två ärenden innan hon hämtade mig men det gick rätt fort.
Var lite avvaktande först när hon kom men när matte inte var arg längre på mig fick hon en blöt puss, flera stycken faktiskt.
Fick åka bil hem. Ville vara ute en stund men matte sa att vi var först tvungna att gå in med sakerna och att vi sen skulle gå en runda och det var jag med på.
Vi gick och kastade sopor och sen fortsatte vi runt områdets ytterkanter och som avslutning satte vi oss ute och jag kollade efter katter och matte lyssnade på en bok. Såg bara Chandi som kom gående men hon hälsar ytterst sällan på mig men det är kul att bara se en katt.
Hamnade på trimbordet när vi kom in för troligen har syrran använt min tofs som koppel, hihi! Den hände långt till sidan och det kändes inte riktigt skönt.

Vi har ätit kvällsmat. Matte stekte färskt fläsk och kokte broccoli och brysselkål till det. Själv fick jag torrfoder med små bitar av stekt fläsk blandat i - mums kan jag säga!
Ska vila lite nu innan vi går ut en sista gång i kväll.

Ingen ny bild men matte sa att jag såg ut så när hon skar upp mina fläskbitar, hihi!

 
 
Amanda och matte Julia

Amanda och matte Julia

14 november 2014 19:28

Nu är det nog bäst att "nån" skärper till sig och slutar med att tramsa på nätterna innan matte blir RIKTIGT arg. "Nån" kan väl sova liiite mindre hos syrran och sova gott hemma på nätterna.
Du är jättesöt när du väntar på din mumsiga middag :)
Ha en trevlig fredags-mys-kväll!

Kram å puss på nosen

http://hjuliahullerombuller.blogspot.se

Aamor & Tina

14 november 2014 19:33

Tror nog inte matte kan bli så mycket mer arg än vad hon blev denna gång och det var inte kul kan jag säga.

 
Laika

Laika

14 november 2014 21:06

Mums med fläskbitar i maten :D Jag fick vanlig blöt hundmat idag men jag är sugen på mer men matte säger att det är bra, suck.
Inte slicka tassen mer nu Aamor, jag har testat det där och tror jag kanske gillar det, men min matte gillar det inte heller.
Hoppas er natt blir bättre nu och att det vänder.
Nospussar


http://www.laikagumman.bloggplatsen.se

Aamor & Tina

14 november 2014 21:23

De där mattarna är så känsliga!
Det var riktigt gott med fläsk på torrfodret men i mitt tycke för lite!
Mattes högsta önskan nu är att få sova en hel natt.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Aamor & Tina - 19 mars 2023 21:12


Förra veckan, v 10 hade jag semester och gjorde bara det jag ville. Passade på att vila, städa, tvätta okej jag gjorde inte bara det jag ville utan några måsten också men den mesta tiden tog jag som den kom. Under en och samma dag satt jag ute på e...

Av Aamor & Tina - 29 januari 2023 16:03

Tänk att vi redan är inne på slutet av januari 2023, tiden bara flyger! Var längesen jag skrev här men tänkte att nu var det dags. Har det hänt något? Nja inte nått direkt så men lite har väl hänt. Först med bilen som började hoppa lite eller rä...

Av Aamor & Tina - 7 november 2022 19:54


Mörkt om kvällarna nu och det känns som om klockan är mer än vad den är men det är ju den tiden nu så det är bara att gilla läget. Jag hade semester en vecka medförande den 17 okt och det var helt enkelt skönt med lite höstledigt. Hade bara en gr...

Av Aamor & Tina - 18 september 2022 15:31


Varit i gång och jobbat nu i 7 veckor, shit vad det går fort. Den åttonde börjar i morgon. Är igång för fullt med olika saker på jobbet. Samverkansmöte, medarbetarsamtal, arbetsplatsträff, K3-möte, teknikcoachträff och säkert något glömt jo dags me...

Nu!

Av Aamor & Tina - 1 augusti 2022 10:46


Jag är nu inne på min sista semestervecka. Har varit bra, lugnt och skönt. Vädret har varit bra, lite skiftande men 90% har varit toppen. Gjort lite av varje, träffat folk och gjort det som har gjort mig glad. Cyklat en hel del, så skönt att ta ...

Presentation


Detta är jag.
Världens skönaste kille!

Tibets flagga, mitt ursprungs land!

 

Fråga mig

11 besvarade frågor

Aamor & Tina

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17
18 19 20
21
22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< November 2014 >>>

Länkar

Butiker

Köpa hund? SKK´s uppfödar & valpsida!

Senaste inläggen

Kategorier

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

RSS

Bloggtoppen Vovve


Ovido - Quiz & Flashcards