Aamor -  Shih Tzu kille

Alla inlägg under december 2014

Av Aamor & Tina - 3 december 2014 17:42

Jag sov nästan hela kvällen igår så jag vilade nog inte så mycket när matteföräldrarna var iväg sa matte. Som om jag inte är en riktig expert på att sova nästan alltid, hihi!
Ville knappt vakna i morse men så kom jag på att jag kan ju hoppa upp i soffan och sova vidare där så efter en skön morgonsträckning så tog jag sats, landade och somnade om tills matte kom med kameran och väckte mig!

Matte måste du fota mig när jag sover, jag är så trött på morgnarna!

Dagen har ägnats åt en hel del kel och sittande i fönsterkarmen för att kolla in människor som går förbi, fåglarna som äter på "restaurang matteföräldrana", även några ekorrar brukar komma dit och de är så söta när de springer upp och ner i trädet.
Givetvis har jag även sovit en hel del, hihi!

Matte hämtade mig nästan direkt efter jobbet, hon skulle bara in om på Netto och handla en sak.
Var en dam som skrattade åt mig när vi gick hem. Vi mötte henne precis vid en hörna och jag tvärstannar och tittar på henne och hör inte först när matte kallar på mig och då säger damen till matte "det var mig en nyfiken en!" och sen skrattade hon. Klart jag är nyfiken för annars får man inte reda på så mycket, hihi!

Maten gled ner i magen utan några problem och efteråt berättade jag för matte att jag ville ha en skål med mjölk. Jag tittar upp på skåpet där skålarna finns och sen sätter jag mig framför kylen och när matte frågar om jag vill ha mjölk så viftat jag på svansen - det var gott!
Nu tänker jag sova en liten stund och matte tänker slappa!

Av Aamor & Tina - 2 december 2014 18:56

Dagen började bra hos syrran men till vår stora fasa gav sig matteföräldrarna sig av vid middagstid! De var borta jättelänge, säkert nästan 3 hela timmar och ni skulle bara veta hur det känns att vara själv med en syrra som min, hihi rena fasan det alltså!
Fast jag är hellre tillsammans med henne än helt själv så det var nog det näst bästa som var, det bästa hade varit att vi inte blivit själv eller att vi fått följa med.
Stor lycka när de kom tillbaka i alla fall!

Matte kom i normal tid och då berättade jag för henne vad som hänt undre dagen och hon sa att vi varit så duktiga - vilken tröst hon är!
Var lite kyligt på hemvägen, runt nollan men vi hastade inte fram utan jag tittade på allt och inget som matte säger, hihi!
Maten åkte ner i magen direkt vi kom hem och efteråt gick jag och la mig, matte fick laga sin mat utan sällskap.
Hon frågade varför jag är trött men det måste hon förstå för hur mycket sömn tror hon vi fick när vi höll huset fritt från alla spöken och ovälkomna besökare. Ett bra jobb gjorde vi för inga kom, hihi!

Nu ska jag sova så mycket jag kan, hihi!

Av Aamor & Tina - 1 december 2014 18:45

Jag väckte matte vid 3-tiden i natt men sen somnade vi igen men sen vaknade matte igen vid 05 och kunde inte somna om, hon sa att hon hade lite känning av gallan, inte ofta det kommer men det händer så med några år emellan säger hon.
Då det var dags att gå upp förflyttade jag nog bara till soffan och stannade där tills vi skulle iväg.
Blev väldigt glad när jag fick höra att jag skulle få åka bil till syrran.
En mycket glad syrra väntade vid ytterdörren på mig och efter en snabb hälsning på henne sprang jag ut i köket för att hälsa på matteföräldrarna.

Det har varit en lugn dag hos syrran, jag har mest hållit kökssängen varm, hihi! Jag och syrran låg och stirrade ner i källaren när mattefar försvann ner dit, är lite obehagligt när vi inte har full koll på alla men som tur var kom han upp igen.
När klockan var 15.40 gick jag ut till ytterdörren för att vara redo för matte, hade valt ut en leksak som hon skulle få och allt men hon kom ju aldrig. Fick sitta där nästan en hel timme innan hon behagade komma!
Hade tyvärr glömt att hon jobbade till 16.30 idag! Glädjen var där ändå och syrran ville ha godis direkt, jag väntade tills det var nerpackat för då blev jag sugen, hihi!

Lite kyligt ute, matte sa att bilen visade på noll grader men vi tog det ändå rätt lugnt på hemvägen, fryser inte när man rör på sig även om det är i slowmotion, hihi!
Var hungrig så maten slank ner rätt så fort och godiset efteråt försvann nästan lika fort.
Tror jag tänker sova en liten stund för jag blev trött efter att ha gått efter matte som vattnade våra blommor innan.

Bild från igår när jag blev trött på matte och ville bara ner på golvet igen!

Presentation


Detta är jag.
Världens skönaste kille!

Tibets flagga, mitt ursprungs land!

 

Fråga mig

11 besvarade frågor

Aamor & Tina

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6
7
8 9 10 11 12 13
14
15 16 17 18 19 20 21
22 23
24
25 26 27 28
29 30
31
<<< December 2014 >>>

Länkar

Butiker

Köpa hund? SKK´s uppfödar & valpsida!

Senaste inläggen

Kategorier

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

RSS

Bloggtoppen Vovve


Ovido - Quiz & Flashcards