Aamor -  Shih Tzu kille

Alla inlägg den 4 mars 2010

Av Aamor & Tina - 4 mars 2010 17:49

Matte pratade med mattemor och då berättade mattemor att Affi vaknat någon gång mellan 04-04.30 och ville helt enkelt inte sova mer. Hon och mattefar skulle gå upp och vara i köket, Affi fick som hon ville.

Hon får ju inte samma motion som annars när jag är där eftersom hon ständigt ska ha koll på mig. Nu har hon vilat nästan hela dagarna så inte så konstigt att hon vaknar tidigt.

Men jag är inte den - Jag ställer upp på att rasta syrran lite.

Matte skulle köra ner till apoteket och då passade vi på att busa och sen tog min matte med oss ut i trädgården för skaren bär oss alla nu (läs matte).

Vi fick springa av oss ordentligt där ute.

  

Åhej, vad det går undan, jag först och syrran jagar mig!

Hoppas hon sover längre i morgon bitti!


Vi vilade lite sen när vi kom in och sen gick matte och jag hem till oss.

Matte ringde en kollega och jag passade på att äta min mat men helt plötsligt märker jag att hon snackar i telefon fortfarande så jag sätter igång att pipa, se mig!

När hon slutat prata somnade jag, hihi! Hon slutade faktiskt inte prata för jag pep. Kollegan och hennes familj skulle äta middag!

Av Aamor & Tina - 4 mars 2010 08:57

God morgon!

Jag vaknade vid 7 och ungefär samtidigt vaknade matte och hostade. Hon har inte så mycket sus i kupan (hennes ord) idag och jag hoppas det håller sig så.

Hostig och rosslig är hon och igår hade hon feber.


Snutte och Ruffa (& matte Eva). Min matte saknar också jobbet men tycker att hon ska bli bättre först, hon får ju komma till er på måndag för då har hon varit hemma en vecka.

På lördag blir jag och syrran 1,5 år, matte säger att det är helt otroligt vad tiden gått fort, känns inte så länge sen som jag var en liten valpis.

Så fin chauffören blev i OS mössan, kan tro att han blev förvånad.


Jag har varit ute på min morgon runda, mötte en hund som såg jättesnäll ut men den morrade på mig när vi passerade så den ville jag inte snacka med, så oförskämt av honom.

Matte påminde mig om mitt beteende ibland men det är en helt annan sak för då är det ju jag. Denna var oförskämd helt enkelt!


Solen lyser och det är några minus grader, så det är jätteskönt ute.

Vissa fåglar för en fasligt liv i träden, mest alikor och skator, matte säger att de har kommit igång med sitt bobyggeri nu. Bo ute, fy vad kallt, tur att jag slipper det!


Presentation


Detta är jag.
Världens skönaste kille!

Tibets flagga, mitt ursprungs land!

 

Fråga mig

11 besvarade frågor

Aamor & Tina

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Mars 2010 >>>

Länkar

Butiker

Köpa hund? SKK´s uppfödar & valpsida!

Senaste inläggen

Kategorier

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

RSS

Bloggtoppen Vovve


Ovido - Quiz & Flashcards